Оновлення програми

В програмі МоєОСББ відбулись серйозні зміни та вдосконалення які торкнулись роботи бухгалтерів. Вести бухгалтерію тепер одне задоволення – тільки натискай зелені кнопки а програма все сама рахує і робить проводки 🙂

Скоро підготую більш детальну інформацію по цим змінам, але вже зараз ви можете заходити і перевіряти як все працює і на скільки полегшує роботу бухгалтера.

Коротко про основне.

Контрагенти – облік контрагентів, всі витрати і доходи в розрізі контрагентів, облік витрат і доходів по контрагентам в розрізі договорів.

Витрати ОСББ – тепер типи витрат фіксовані і уніфіковані згідно бухгалтерського обліку і прив’язані до контрагентів. Раніше ви самі створювали типи витрат “на хлопський розум”, тепер бухгалтерія перемогла і облік буде по єдиним правилам. Раніше витрати були в загальній таблиці, тепер сторінка витрат в розрізі місяців, зверху з’явилось відповідне меню вибору періоду перегляду.

Завантаження банківської виписки – автоматичне визначення призначення платежів та рознесення оплат, а також витрат ОСББ, автоматичне створення нових контрагентів по ЄДРПОУ (якщо такий контрагент відсутній в переліку)

Нарахування заробітної плати – суттєве спрощення для тих, хто має найманих працівників. Облік працівників, табель робочого часу, нарахування зарплат і відповідних податків (проводки формуються автоматично), відпустки і т.д.

Бухгалтерський журнал – проводки по описаним вище операціям формуються автоматично у відповідності до методології ведення обліку в ОСББ (крім цього, як завжди, ви можете робити вручну нестандартні проводки)

Одним словом, краще один раз побачити ніж сто раз прочитати. Заходьте на moeosbb.com і знайомтесь з новинами.  Чекаємо на зворотній зв’язок.