Чим виділяється МоєОСББ?

Питання яке ми чуємо найчастіше “Чим МоєОСББ відрізняється від інших подібних програм?”. Це важливо для клієнтів, щоб визначитись і обрати те, що підходить їм найкраще. І це важливо конкурентам щоб виділятись, щоб бути не такими як всі. Хтось вирізняється дизайном, хтось клієнтським сервісом, кількістю функцій, ціною і т.д. Проте палка завжди має два кінці. Якщо з одного боку бажання виділитись то з іншого боку є базові речі для яких створюються такі програми: нарахування внесків, облік оплат мешканців, комунальні, пільги і т.д. Базові речі тому і є базові, що вони реалізовані у всіх програмах. А далі в клієнтів починаються важкі муки вибору “тут є така штука, тут можна ще таке робити… ця гарніша, ця дешевша…”.

Повернемось до програми МоєОСББ. Відповідаючи на питання, озвучене на початку, можем сказати “Ми відрізняємось, наприклад тим, що робимо індивідуальні рішення по нарахуванням”. 

Перший приклад – нарахування для сушарок. В будинку є сушарки двох типів (розділені і нерозділені), ними можуть користуватись одночасно одна, дві чи три квартири (сума на утримання відповідно ділиться). ОСББ вирішило встановити окрему вартість внеску на утримання для сушарок, і відповідно захотіли це відображати окремою стрічкою в повідомленні на оплату (не всі кваритири користуються сушарками). Зробили, працює. 

Про другий приклад вже нещодавно розповідавце внесок на утримання будинку для квартир з мансардами. В цьому ОСББ є квартири з мансардами, площа яких входить в загальну площу квартир. ОСББ вирішили встановити для площі мансард відмінний розмір внеску. Тепер частина загальної площі таких квартир рахується по звичайному внеску, мансарда по іншому. Бухгалтер і мешканці задоволені. 

Ще один приклад – вивіз будівельного сміття. Зробили для новобудови в якій активно велись ремонти квартир і вони окрім контейнерів для побутового сміття встановили контейнери для будівельного сміття, в якого зовсім інший тариф. І потрібно було виділити це в квитанції окремою стрічкою. 

Це частина того, що ми зробили по персональним проханням і користується цим тільки одне ОСББ. При чому в нас дуже широкі можливості по конфігурації внесків на утримання, розподілу це між квартирами, розподілу електроенергії по МЗК, паркінги, з можливістю виділяти окремими стрічками та багато інших штучок якими вже зараз можуть користуватись всі ОСББ в програмі.

Все це звичайно, дуже добре для наших клієнтів. А от для нас це ускладнює програму, її адміністрування та майбутнє внесення змін та вдосконалень. Питання виникають регулярно, з різним ступенем складності, аж до такого коли ми з широко відкритими очима як у сови, намагаємось переварити те що почули. Тому ми вас дуже уважно вислухаємо, з розумінням поставимось до ваших проблем, спробуємо хоч на краплинку відчути ту біль, яка вас мучить. І пообіцяємо подумати над рішенням проблеми. Та найперше будемо пропонувати Вам вихід з ситуації тими способами які вже реалізовані в програмі. Якщо інших варіантів не буде, прийдеться вам прикрутити щось таке особливе. 

Підсумуємо. Ми відрізняємось тим, що готові робити зовсім унікальні нарахування для вашого ОСББ, якщо серед широких можливостей нашої програграми не знайдеться відповідного рішення. 

І це тільки одна з наших особливостей. Залишайтесь на зв’язку і ми вам розповімо, чим іще відрізняємось від інших подібних програм.