100 гривень – вартість для всіх

Ми повернули ціну 100 гривень в місяць для всіх користувачів. Раніше для користувачів, які реєструвались у 2020 році була встановлена ціна 500 гривень. Для будинків в яких менше 20 квартир залишається ціна 5грн за квартиру. 

Причин для такого рішення багато: ситуація на ринку, карантин, перегляд планів та багато іншого. Ми і далі вважаємо, що 100 гривень це критично мала вартість за користування сервісом. Розвиток продовжуємо на ентузіазмі. 

Чому ми встановлюємо вартість за користування, яка  не залежить від площі чи кількості квартир? Для нас користувачем є одна особа – це ОСББ (чи управляюча компанія). Кількість квартир та площа є у всіх різні, проте це стала величина, яка не може зростати. Тобто один користувач не буде збільшувати своє навантаження на нас, та вимоги до ресурсів не будуть зростати. Різниця між 100 та 300 квартирами по навантаженню для нас не є суттєвим, ресурсів не потрібно в три рази більше. Адмініструвати одну ціну також простіше. Якщо дивитись зі сторони ОСББ то основні видатки на обслуговування будинку також не залежать від кількості квартир чи площі (наприклад зарплата працівників).  Тому, на нашу думку, таке ціноутворення є прозороим і справедливим як для вас так і для нас.

Чому ми відмовились від безкоштовної роботи для малих ОСББ? Так, раніше ми давали безкоштовний доступ для ОСББ в яких менше 10 квартир. Проте для таких ОСББ з їхніми завданнями прекрасно справляється Ексель. Та навіть і для ОСББ менше 20 квартир вести облік не є складно в Екселі. Потреба в нашому сервісі не є високою. Це також підтверджується низьким інтересом таких ОСББ, дуже мала кількість реєструвалась і тестувала наш сервіс. Друга причина в тому, що безкоштовні речі не цінуються. Якщо ви не платите за користування сервісом то не будете відповідально ставитись до його використання.