Сайт для вашого ОСББ

Якщо ви вважаєте, що сайт для ОСББ це складно, довго і дорого, ми вирішили вам допомогти. З нашою допомогою ви отримаєте сайт вашого ОСББ з мінімальними зусиллями. Всю роботу з розміщення, налаштування та наповнення інформацією ми беремо на себе. Від вас залишається тільки закидати нас листами з інформацією для вашого сайту.

Давайте все по порядку.

Урочисто повідомляємо, що ми запустили послугу з створення та розміщення сайту для ОСББ.

Наша пропозиція наступна:

за 24 години сайт буде створений і розміщений за адресою nazva.moeosbb.com. Ми повністю беремо на себе клопоти з підтримки та обслуговування сайту. Від вас необхідна тільки інформація, для розміщення на вашому сайті.

Скільки це буде коштувати? 

50 гривень на місяць (600 гривень в рік).

Що ви отримуєте?

  • Сайт буде готовий на протязі 24 години.
  • Адреса сайту nazva.moeosbb.com (ось зразок сайту zelena69a.moeosbb.com)
  • Стандартний шаблон.
  • Необмежене місце для файлів.
  • Наповнення та розміщення інформації нашими силами.
  • Безкоштовна підтримка та обслуговування сайту.

Якщо Ви готові, заповняйте анкету за посиланням:

https://goo.gl/forms/EpYzRCDAEY8VhGGa2

Що відбудеться далі:

  • ми створюємо сайт nazva.moeosbb.com
  • переказуєте нам кошти
  • надсилаєте інформацію, яка повинна бути на сайті
  • ми розміщуємо інформацію на сайті
  • даємо вам доступ до сайту
  • ви можете самостійно додавати інформацію на сайт, або надсилати нам і ми все розмістимо.

Сайт в інтернеті – це візитна картка вашого ОСББ. А також це ще один засіб зв’язку та інформування співвласників про діяльність ОСББ. Окрім розміщення там основних документів для ознайомлення всіма мешканцями, це також може бути дошка оголошень вашого будинку, на сайті можна розмістити відповіді на питання, які часто виникають у мешканців та співвласників (такий довідник корисний, наприклад, для нових мешканців).

Сайт ОСББ може бути також однією з форм звітності перед мешканцями про роботу ОСББ. Розміщення новин про те, що зроблено в будинку, які відбулись зміни. При активному наповенні сайту, він може бути джерелом натхнення для мешканців до покращення будинку. Проведення конкурсів, фотозвіти про основні події, голосування та багато, багато різних варіантів використання сайту.

Групи в Вайбері чи Фейсбуку, які часто створюють для комунікації в ОСББ, більше придатні для оперативного вирішення питань, оперативного інформування та взаємодії. В них важко знайти потрібну інформацію, а для великих будинків легко перетворюються на балаган. Сайт ОСББ це вже скоріше інформаційний ресурс, як газета, чи журнал. В ньому можна вести такий собі літопис ОСББ.

Є тільки одна важлива річ: сайт не буде корисним без активної роботи з ним. Обов’язково повинна бути відповідальна людина, яка слідкує за оперативним наповненням сайту, збирає новини, інформацію, матеріали (фото, відео), пише тексти. Це відповідальна та важлива робота. Як завжди буває в ОСББ, додатково за це платити ніхто не буде 🙂 Все тільки на ентузіазмі.

Ну і взагалі, сайт ОСББ – це круто!

Одним словом, пробуйте. Для початку, заповнюйте анкету:

https://goo.gl/forms/EpYzRCDAEY8VhGGa2